Op zaterdag 16 augustus was er een 60 jarige verjaardag waarbij ik een mooi diner heb mogen maken en uitserveren voor zo’n 30 personen. In overeenstemming met de jarige klant zijn we tot een mooi menu gekomen met focus voor vegetarische gerechten en ambacht.
We startten met twee soorten bruschetta (de originele en een parmezaancreme met olijven), courgette rolletjes waarvan een oosterse courgette met avocado en zalm en vega variant met o.a. feta, zongedroogde tomaten, pijnboompitjes en basilicum. Als tussengerecht genoten de gasten van een verse huisgemaakte ravioli, gevuld met gemengde wilde champignons geserveerd in een truffelroomsaus. Als hoofdgerecht heb ik de gasten verwend met twee soorten lasagne, een traditionele bolognaise waarvan de pastasaus een nachtje heeft staan pruttelen en een courgette-ricotta lasagne met pistache pesto. Hierbij werden twee salades geserveerd: een gemarineerde tomatensalade met buffelmozzarella en een Italiaanse parmaham salade met citroenricotta en macadamia noten.
Als kers op de taart werd het tiramisu buffet geopend, waar de gasten konden genieten van 3 verschillende tiramisu’s: traditionele-, aardbeien- en limoncello tiramisu.
Dit was een super toffe klus waarin ik mijn passie voor koken en Italiaanse smaken heb kunnen laten zien. De gasten waren enorm enthousiast en positief verrast. Kan ik jou ook helpen met een diner op jouw feest/evenement? Neem gerust contact met me op!





